Nagelsvamp - Allt du behöver veta om Nagelsvamp och Fotsvamp

Nagelsvamp i Kalmar

Nagelsvamp

Totalt finns det 8 fotvårdare som kan hjälp till med nagelsvamp och fotsvamp i Kalmar och många av dessa har mycket kunskap om om olika nagelsvampar och bra behandlingar. Ofta är det besvärligt att hitta bäst behandling mot nagelsvamp direkt i Kalmar och priserna kan även skilja sig åt. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som vet vilken fotvårdklinik eller medel mot nagelsvamp som passar dina fötter bäst. Information, betyg och rekommendation om de som erbjuder hjälp med nagelsvamp i Kalmar kan oftast hittas via nätet.


I Kalmar län och i Kalmar finns det många fotvårdare som kan häjlpa till med nagelsvampen och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och metoder för att ta bort nagelsvamp. Innan du ringer till en fotvårdsklinik för att få hjälp med nagelsvampar kan det kanske vara värt att prova kurera nagelsvampen hemma själv med ett medel mot nagelsvampar. Bra info kan du få om nagelsvamp och botemedel mot nagelsvamp genom att kolla webbsidor från olika företag.
I Kalmar går det lättast att få hjälp att bota din nagelsvamp genom att kolla med någon fotvårdare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom nagelsvamp i Kalmar

Lisa Nails

Skeppsbrogatan 12

392 31 Kalmar

Bremerlyckans Fotklinik

Frejagatan 5

392 46 Kalmar

Fothygien Charlotte Möller

Smålandsgatan 16

392 34 Kalmar

Medicinska Fotvårdskliniken

Kungsgårdsvägen 5A

392 37 Kalmar

Hårtrollet

Kalmarvägen 80

393 64 Kalmar


Fler som är bra på nagelsvamp i Kalmar

Fotvården Fina Fötter

Drottning Blankas Väg 9

393 52 Kalmar

Fotcentralen - Johannesborg

Dahmska Vägen 18

392 44 Kalmar

Pigga Fötter

Kaggensgatan 11

392 32 Kalmar