Nagelsvamp - Allt du behöver veta om Nagelsvamp och Fotsvamp

Nagelsvamp i Lund

Nagelsvamp

Totalt finns det 8 fotvårdare som kan hjälp till med nagelsvamp och fotsvamp i Lund och många av dessa har mycket kunskap om om olika nagelsvampar och bra behandlingar. Ofta är det besvärligt att hitta bäst behandling mot nagelsvamp direkt i Lund och priserna kan även skilja sig åt. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som vet vilken fotvårdklinik eller medel mot nagelsvamp som passar dina fötter bäst. Information, betyg och rekommendation om de som erbjuder hjälp med nagelsvamp i Lund kan oftast hittas via nätet.


I Skåne och i Lund finns det många fotvårdare som kan häjlpa till med nagelsvampen och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och metoder för att ta bort nagelsvamp. Innan du ringer till en fotvårdsklinik för att få hjälp med nagelsvampar kan det kanske vara värt att prova kurera nagelsvampen hemma själv med ett medel mot nagelsvampar. Bra info kan du få om nagelsvamp och botemedel mot nagelsvamp genom att kolla webbsidor från olika företag.
I Lund går det lättast att få hjälp att bota din nagelsvamp genom att kolla med någon fotvårdare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom nagelsvamp i Lund

LO foten Fotvård

Nygatan 10A

222 29 Lund

Friska Fötter

Gustavshemsvägen 1

227 64 Lund

Salong Hair Wig

Bantorget 11A

222 29 Lund

Jakobssons Fotvård

Karhögstorg 2B

223 58 Lund

H.p Fotvårdsklinik

Klövervägen 3C

227 38 Lund


Fler som är bra på nagelsvamp i Lund

Kamomillens Kroppsvård

Östra Mårtensgatan 15

223 61 Lund

Heidi's Massage & Fotvård

Bankgatan 9A

223 52 Lund

Sivs Fot- o. Nagelvård

Karl XII-Gatan 10B

222 20 Lund