Nagelsvamp - Allt du behöver veta om Nagelsvamp och Fotsvamp

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 22 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 9 olika orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Blekinge län finns på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Lyckeby

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 53 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 24 olika orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Borlänge

Falun

Hedemora

Bota nagelsvamp i Gotland

I Gotland finns det totalt 11 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 4 orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Visby

Hemse

Klintehamn

Bota nagelsvamp i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 57 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 23 olika orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Gävleborgs län finns på följande orter:

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Bota nagelsvamp i Hallands län

I Hallands län finns det totalt 63 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 19 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Hallands län finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det totalt 21 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 10 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Jämtlands län finns på följande orter:

Östersund

Frösön

Offerdal

Bota nagelsvamp i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 54 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 20 olika orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Jönköpings län finns på följande orter:

Jönköping

Värnamo

Nässjö

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 47 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 18 olika orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Kalmar län finns på följande orter:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bota nagelsvamp i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 32 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 15 olika orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Växjö

Älmhult

Markaryd

Bota nagelsvamp i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 36 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 13 olika orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Luleå

Piteå

Boden

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Skåne län

I Skåne finns det totalt 267 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 77 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Skåne län finns på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Bota nagelsvamp i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 355 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 69 orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Stockholm

Bromma

TäbyHitta hjälp mot nagelsvamp i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det totalt 47 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 15 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Södermanlands län finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Bota nagelsvamp i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 63 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 15 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Uppsala län finns på följande orter:

Uppsala

Bålsta

Enköping

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Värmlands län

I Värmland finns det totalt 38 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 15 orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Karlstad

Kristinehamn

Säffle

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det totalt 42 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 18 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Västerbottens län finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Storuman

Bota nagelsvamp i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 43 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 20 olika orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Sundsvall

Härnösand

Örnsköldsvik

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Västmanlands län

I Västmanland finns det totalt 46 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 8 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Västmanlands län finns på följande orter:

Västerås

Sala

Arboga

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det totalt 248 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 77 orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Västra Götalands län finns på följande orter:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Hitta hjälp mot nagelsvamp i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 43 fotvårdskliniker som kan hjälpa till med nagelsvamp fördelade på 16 olika orter. Mest hjälp med fotsvamp och nagelsvamp i Örebro län finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Bota nagelsvamp i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 55 fotterapeuter som är kunniga på nagelsvamp på 19 orter. De flesta fotvårdarna som är bra på nagelsvamp finns på följande orter i är.

Norrköping

Linköping

Mjölby